Links

Nederlands Genootschap voor Sportmassage

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is de representatieve brancheorganisatie voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland. Niet alleen voor de sportmasseurs en de sportverzorgers, maar ook voor de overheid (ministeries van VWS en OC&W), voor de nationale sportkoepel NOC*NSF en alle bij de branche betrokken organisaties, zowel op nationaal als op internationaal niveau.

Medical Taping

De officiële website van Medical Taping Concept. Medical Taping Concept raakt in de sportwereld steeds meer ingeburgerd. Zo zijn er diverse professionele voetbalclubs die al geruime tijd met de tape werken, bijvoorbeeld AZ, FC Twente, Feyenoord, NEC Nijmegen, München 1860, Bayern München, Borussia Dortmund en vele, vele anderen.

CEP Sports

CEP Compressie sportwear bevat een speciaal niveau van compressie expertise. Zes decennia van onderzoek en ontwikkeling op het effect van compressie is geintegreerd in elk CEP product. Deze geadvanceerde breitechnologie "made by medi", de nummer 1 op het gebied van medische compressie maakt het mogelijk dat compressiebanen heel precies in het rondgebreide materiaal kan worden verwerkt.

Lopharm

Lopharm bv is al vele jaren een toonaangevende groothandel in producten voor sportverzorging, Bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO, voetverzorging en praktijkinrichting. Naast een ruim assortiment aan Nederlandse topmerken kunt u bij hun terecht voor massagebanken en verbandtrommels.

Blessures voorkomen

Deze site is een platform waar sporters alles te weten komen over het voorkomen van blessures. Wilfried de Jong 'behandelt' sporters met blessures en geeft 3-dimensionale kijkjes in het lichaam. Een ander belangrijk onderdeel van de site bestaat uit het testgedeelte. Je test je kennis, ziet hoeveel risico je loopt en hoe je de kans op een blessure kunt verkleinen. Na het maken van de test krijg je advies op maat.

GAVC

De Grouste Amateur Voetbal Club is een voetbalclub uit Grouw in de Nederlandse provincie Friesland. De club is opgericht op 22 oktober 1922. Het eerste elftal komt uit in de 2e Klasse K. De bekenste ex-voetballer van gavc is Foppe de Haan.

KNKB

De Koninklijke Nederlandse Kaatsbond (KNKB) is de overkoepelende organisatie van de verschillende kaatsverenigingen. De KNKB bestaat in 2004 al ruim honderd jaar en organiseert de belangrijkste kaatswedstrijden. Het bondsbureau van de KNKB is gevestigd in Heerenveen.

FitConcept

Bewegen houdt de mens gezond, het houdt de spieren en gewrichten soepel, verbeterd de uithoudingsvermogen en vergroot onze weerstand. Maar hoe beweeg ik verstandig? FitConcept heeft de juiste omgeving om onder toezicht verantwoord te bewegen. Een multifunctioneel centrum met deskundige begeleiding voor zowel de recreatieve sporter als de wedstrijd sporter. Kortom, voor iedereen.

Sport in Grou

Het laatste sportnieuws uit de regio Grou leest u als eerste op sportingrou.nl